Siirry suoraan sisältöön

Johanna Lönnfors Coaching

Ole elämäsi paras supporter!

  • tehnyt

Kuka on sinulle elämäsi paras ”supporter”? Keneltä saat parhaan tuen elämän vuoristoradalla? Kenen neuvoja kuuntelet ja arvostat kun olet tärkeiden valintojen edessä?

Jokainen meistä tarvitsee ihmisiä ympärillämme. Olet onnekas jos sinulla on luotettavia keskustelukumppaneita ja henkilöitä joiden kanssa voit peilata itseäsi niin että pääset eteenpäin pohdinnassa kun olet vaikeassa tilanteessa. Aito yhteys sielunkumppanin kanssa on arvokas juttu ja ihmisen perustarpeisiin kuuluu tulla nähdyksi ja kuulluksi. Kuinkahan moni meistä kuitenkaan saa toivomansa arvostusta esimerkiksi työpaikalla? Onko sinulla ympärilläsi ihmisiä jotka aina haluavat sinulle hyvää ja antavat sparrausta kun sitä kaipaat? Tai miten haluat itse kohdata ihmisiä? Ja kaikkein tärkein, millainen olet itseäsi kohtaan?

Jokainen ihmisten välinen kohtaaminen on uusi hetkessä ja voi johtaa mihin vain. Tapaamme ihmisiä monissa eri yhteyksissä ja monesti jaamme vain pienen osan elämästämme jokaisen henkilön kanssa. Yksi ihminen ei tietenkään voi tyydyttää kaikkia tarpeitasi ja tuskin kukaan tietää tarkalleen mitä kaikkea päässäsi pyörii ja mistä haaveilet. Tuskin saat kaikkiin elämän kysymyksiin vastaukset luottamalla toisten ihmisten arvostukseen ja harkintakykyyn. Onkin aika turhaa nojata toisten ihmisten hyväksyntään, ja jos kuitenkin teet niin, asiat menevät helposti pieleen.

Mutta kuka sitten tietää kaikki vastaukset ja mistä löydät itsellesi maailman parhaan supporterin? Ehkä kaipaamasi vastaukset ovat sinulla itselläsi. Miten paljon kuuntelet itseäsi? Miten hyvin tiedät ja tiedostat mitä sisimmässäsi haluat? Mitkä ovat elämänarvosi ja mitä kompassisi näyttää? Oletko tietoinen omista vahvuuksistasi ja mikä on sinun liikkeellepaneva voimasi?

Jos uskallat nähdä itseäsi omana parhaana supporterinasi, voit saada tukea 24/7 ja joka tilanteessa. Jos luotat itseesi, annat itsellesi arvostusta ja näet mahdollisuutesi, silloin on myös helpompi nähdä hyvät puolet muissa ihmisissä. Meillähän on kaikilla ihan samat perustarpeet ja tarve tulla nähdyksi, jokainen voi olla se sankari jolla on iso uinuva voimavara. 

Ammattimainen coaching on kumppanuutta ja vahva prosessi joka antaa sinulle työkaluja parempaan itsejohtamiseen ja siihen miten juuri sinä voit olla paras supporterisi. 

Coachinasi en anna sinulle neuvoja eikä ohjeita mutta coaching-keskustelujen avulla saat uusia näkökulmia ja havaintoja. Loppujen lopuksi kuitenkin teet omat valintasi. Sinä johdat itseäsi haluamasi suuntaan ja oman näköiseksi. Coachi tukee sinua kartanlukijana mutta sinä johdat laivaa. Sinä omistat prosessin. Sinä olet ainoa joka oikeasti voi tietää mitä sisimmässäsi haluat. Sinä valitset mitä on tärkeätä sinulle. 

Miten tyytyväinen olet elämääsi juuri nyt? Viihdytkö työssäsi tai oletko kenties elämän tienhaarassa ja haluaisit elää täysillä? Mikä sinua estää? Uskallatko haaveilla isosti?

Jos olet valmis tutustumaan potentiaalisi, varaa maksuton 30min Intro-aika coachingiin. 

Nauti päivästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *