Siirry suoraan sisältöön

Johanna Lönnfors Coaching

Tee tavoitteistasi totta coachingin avulla

  • tehnyt

Koronakriisi muutti maailman nopeasti. Rajoitukset iskivät jokaisen elämään tavalla tai toisella ja sen myötä myös jokaisen omat elämänarvot ovat pyrkineet esille. Elämä rajoituksien keskellä herättää tietoisuuden siitä mikä oikeastaan on tärkeätä. Mikä on sinulle tärkeätä elämässä? Mistä sinä unelmoit?

Poikkeustilanne on ollut katalysaattorina omassa elämässäni. Coachingin avulla annoin monivuotisen unelman nousta pinnalle, annoin itselleni vihdoin luvan tehdä ammatillisia muutoksia ja avata uusille asioille ja tehdä unelmistani totta. Päästän irti asioista jotka eivät enää vastaa arvomaailmaani niin että uudet asiat mahtuvat elämääni. Olen tietoinen omista tarpeistani ja olen oppinut näkemään itsessäni vahvuuksia ja potentiaalia. Tämä antaa minulle itseluottamusta niin että näen paljon mahdollisuuksia ja resursseja. Coaching kuitenkin jatkuu sillä myös coachi tarvitsee coachingia.

Ammattimainen coaching on tehokas tapa parantaa itsejohtamisen taitoasi ja monipuolistaa osaamistasi. Sijoittamalla muutamaan coaching-tuntiin selkeytät ajatuksiasi ja saavutat tavoitteesi nopeammin. Ehkä nyt on se hetki kun sinä herätät nukkuvaa potentiaaliasi ja otat käyttöön kaikki voimavarasi. Coaching ei ole terapiaa mutta sen avulla voit saada uusia näkökulmia ja sparrausta muutokseen jos olet elämäsi tienhaarassa. Coaching on luottamuksellista ja coachinasi seuraan ICF:n eettisiä sääntöjä.

Oletko valmis? Tehdään unelmistasi totta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *