Siirry suoraan sisältöön

Johanna Lönnfors Coaching

PALVELUT

"

“Be the change that you wish to see in the world.” 

 

-Gandhi-

PALVELUT

Yritykset ja johtajat

Monet yritykset ja organisaatiot arvostavat tänä päivänä coachaavaa kulttuuria. Coaching tarjoaa työntekijöille mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehitykseen, luovuudelle, yhteistyölle sekä oman potentiaalin löytämiselle. Tämä tuo motivaatioita, tavoitteellisuutta ja selkeyttä työhön. 

Jokainen johtaja couchaavalla asenteella luo positiivisemman ja eteenpäin suuntautuneen yhteishengen, jossa on tilaa työntekijöiden hyvinvoinnille ja kehitykselle. 

Yrityksissä coaching-valmennusta tarjotaan johdolle ja tiimeille, sekä myös yksilöille one to one. Näin luodaan yhteinen “me”-henki, joka perustuu yrityksen arvoihin ja tavoitteisiin. Kun jokainen työntekijä osallistuu työhön, se antaa kaikille enemmän motivaatioita työskennellä kohti yhteisiä tavoitteita. Kun työntekijä, millä tasolla tahansa, tulee kuulluksi ja nähdyksi, tuloksena on win win, joka tuo yritykseen vahvaa tulosta ja iloa ja energiaa! 

tiimit ja ryhmät

Coaching ryhmille ja tiimeille räätälöidään aina tiimin tarpeiden mukaan.  Yhteinen tavoite toteutuu hyödyntämällä jokaisen henkilökohtaisia resursseja. Motivoiva ja psykologisesti turvallinen ilmapiiri tuo tilaa luovuudelle ja rakentavalle vuorovaikutukselle.  Tiimicoaching auttaa tiimiä työskentelemään kohti kestävää tulosta ja jatkuvaa kehitystä. Coaching on tänä päivänä yhä tärkeämpää yritysmaailmassa ja huipputiimeiltä odotetaan jatkuvaa innovatiivisuutta ja nopeata asennoitumista organisaation sisäisten ja ulkoisten muutoksien edessä.

Konfliktin hallinta

Konflikti voi olla hyvän alku. Kun ollaan eri mieltä asioista ja osallisilla on aivan eri kartat käsissä se voikin olla mitä parhain lähtökohta johonkin uuteen ja suurempaan. Kun onnistumme saamaan yhteyttä toisiimme, kaikki on mahdollista. Vuorovaikutus on avainsana konfliktien hallinnassa. Rakentava ja empaattinen vuorovaikutus antaa psykologista turvallisuutta työpaikalla ja tämä on edellytys luovuudelle, flow-tilalle ja menestykselle. Organisaatio on kuin kokonaisvaltainen organismi jossa on eri osapuolia jotka tekevät yhteistyötä ja tuovat pöytään eri asioita, riippuvaisina toisistaan luottamuksellisessa ja arvostavassa ilmapiirissä jossa voi olla eri mieltä asioista. Tässä yhteisössä on tilaa luovuudelle ja uusille ideoille, tähän myös sitoudutaan hyvällä mielellä.

Vuorovaikutus-valmennus

Ihmisten kohtaaminen työpaikalla on parhaimillaan sekä ammattimaista että inhimillistä. Rakentava ja myötäelävä vuorovaikutus luo yhteyttä ja antaa edellytykset arvostukselle, luottamukselle, hyväksynnälle ja yhteenkuuluvuudelle kaikissa yhteisöissä. Kun kohtaamme ihmisen ottaen huomioon hänen tarpeensa kuitenkin luopumatta omista arvoistamme, luomme hyviä ihmissuhteita ja yhteisölle menestystä. Kun näemme ihmisen leimoista ja odotuksista riippumatta, saamme hyviä tuloksia ja voimme olla ylpeitä siitä mitä teemme ja se antaa työniloa ja energiaa.

Sovittelu

Joskus tarvitaan ulkopuolista sovittelijaa avuksi luomaan yhteyttä ja uusia mahdollisuuksia tilanteeseen. Sovittelija voi auttaa suunnistamaan konfliktin läpi tarjoamalla ”karttaa ja kompassia” tilanteeseen jossa kommunikaatio ja yhteys ei toimi.Sovittelu voi alkaa kun osapuolet ovat halukkaita osallistumaan sovittelutapaamisiin joko yksin tai yhdessä. Sovittelu on resurssi konflikteissa ja tulehtuneissa suhteissa työpaikalla tai kotona. Kun yhteys syntyy, se voi olla jonkin uuden alku tai hyvän lopetuksen mahdollisuus.

COACHING NUORILLE JA OPISKELIJOILLE

Coaching antaa itsetunnon, stressinhallinnan, motivaation, itsensä johtamisen, itse-empatian ja rakentavan vuorovaikutuksen välineitä.  Coachi ei ole vanhempi eikä opettaja, vaan puolueeton henkilö, jolla ei ole ennakkomielipiteitä.  Tämä helpottaa avautumista ja omien unelmien ja visioiden tiedostamista. Oma valinnanvapaus lisää elämänenergiaa ja iloa. Muistathan että coaching on aina luottamuksellista. Lähdetään siitä missä sinä olet juuri nyt!

COACHING SENIOREILLE

Elämä ja maailma muuttuvat koko ajan.  Seisomme usein uusien tilanteiden edessä ja joskus löydämme itsemme elämän tiehaarassa. Coaching on kumppanuutta ja tehokas prosessi joka antaa uusia oivalluksia ja energiaa valinnan tai muutoksen edessä.  

Mentaalivalmennus

Mentaalivalmennukseen kuuluu rentoutumista ja keskittymistä sekä asiakkaan ajatteluprosessien optimointia. Mentaalivalmennus antaa välineet stressinhallintaan, tasapainoa ja oman elämän hallintaa. Haasteina voi olla paljon eri asioita, esimerkiksi valmistautumista työpäivään tai sitten isompia elämäntavoitteita. Oma erityinen osaamisalueeni on laulajan ja musiikkipedagogin työn henkiset haasteet ja tarjoan mentaalivalmennusta sekä musiikinharrastajalle että ammattimuusikolle. Mentaalivalmennuksessa yhdistämme asiakkaan tarpeen mukaan coachingin ja mentaalivalmennuksen erilaisia työvälineitä, esimerkiksi NLP, NVC ja syvärentoutusta.

Muut PALVELUT

Esiintymisvalmennus

Puhutko usein julkisissa tilaisuuksissa ja kaipaisit tukea ja
valmennusta esiintymiseen? Haluasitko oppia viihtymään lavalla? Esiintymisvalmennuksessa löydämme sinulla sopivat työvälineet ja otat oman esiintyjärooliisi käyttöön.

Äänivalmennus äänityöläisille - ota oma ääni käyttöön

Käytätkö puheääntäsi paljon työssä? Väsyykö äänesi arjen keskellä? Ääni on ”sielun peili” – ota käyttöön omat resurssisi ja työkalut palautumiseen, niin luot edellytykset terveelle ja hyvin soivalle äänellesi arjen haasteissa.

ruotsia käytännössä

Haaveiletko soljuvasta keskustelusta ruotsiksi töissä tai harrastuksissa? Haluatko panostaa sujuvaan ruotsinkieleen? Opi käytännön ruotsia suomenruotsalaisen valmentajan kanssa. Löydä oma itsesi ruotsiksi ja laajenna mahdollisuutesi toimia ammatissa ja ihmissuhteissa.

Varaa online tai live aika Porvoo-Loviisa-Helsinki-Uusimaa-akselilla tai sopimuksen mukaan.

Varaa introaika maksuttomaan 30 minuutin tapaamiseen

Turvakoodi:
security code
Syötä turvakoodi:

Varaa!

Tehdään unelmistasi totta!