Siirry suoraan sisältöön

Johanna Lönnfors Coaching

PALVELUT

"

“Be the change that you wish to see in the world.” 

 

-Gandhi-

PALVELUT

Yritykset ja johtajat

Monet yritykset ja organisaatiot arvostavat tänä päivänä coachaavaa kulttuuria. Coaching tarjoaa työntekijöille mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehitykseen, luovuudelle, yhteistyölle sekä oman potentiaalin löytämiselle. Tämä tuo motivaatioita, tavoitteellisuutta ja selkeyttä työhön. 

Jokainen johtaja couchaavalla asenteella luo positiivisemman ja eteenpäin suuntautuneen yhteishengen, jossa on tilaa työntekijöiden hyvinvoinnille ja kehitykselle. 

Yrityksissä coaching-valmennusta tarjotaan johdolle ja tiimeille, sekä myös yksilöille one to one. Näin luodaan yhteinen “me”-henki, joka perustuu yrityksen arvoihin ja tavoitteisiin. Kun jokainen työntekijä osallistuu työhön, se antaa kaikille enemmän motivaatioita työskennellä kohti yhteisiä tavoitteita. Kun työntekijä, millä tasolla tahansa, tulee kuulluksi ja nähdyksi, tuloksena on win win, joka tuo yritykseen vahvaa tulosta ja iloa ja energiaa! 

tiimit ja ryhmät

Coaching ryhmille ja tiimeille räätälöidään aina tiimin tarpeiden mukaan.  Yhteinen tavoite toteutuu hyödyntämällä jokaisen henkilökohtaisia resursseja. Motivoiva ja psykologisesti turvallinen ilmapiiri tuo tilaa luovuudelle ja rakentavalle vuorovaikutukselle.  Tiimicoaching auttaa tiimiä työskentelemään kohti kestävää tulosta ja jatkuvaa kehitystä. Coaching on tänä päivänä yhä tärkeämpää yritysmaailmassa ja huipputiimeiltä odotetaan jatkuvaa innovatiivisuutta ja nopeata asennoitumista organisaation sisäisten ja ulkoisten muutoksien edessä.  

COACHING NUORILLE JA OPISKELIJOILLE

Coaching antaa itsetunnon, stressinhallinnan, motivaation, itsensä johtamisen, itse-empatian ja rakentavan vuorovaikutuksen välineitä.  Coachi ei ole vanhempi eikä opettaja, vaan puolueeton henkilö, jolla ei ole ennakkomielipiteitä.  Tämä helpottaa avautumista ja omien unelmien ja visioiden tiedostamista. Oma valinnanvapaus lisää elämänenergiaa ja iloa. Muistathan että coaching on aina luottamuksellista. Lähdetään siitä missä sinä olet juuri nyt!

COACHING SENIOREILLE

Elämä ja maailma muuttuvat koko ajan.  Seisomme usein uusien tilanteiden edessä ja joskus löydämme itsemme elämän tiehaarassa. Coaching on kumppanuutta ja tehokas prosessi joka antaa uusia oivalluksia ja energiaa valinnan tai muutoksen edessä.  

Mentaalivalmennus

Mentaalivalmennukseen kuuluu rentoutumista ja keskittymistä sekä asiakkaan ajatteluprosessien optimointia. Mentaalivalmennus antaa välineet stressinhallintaan, tasapainoa ja oman elämän hallintaa. Haasteina voi olla paljon eri asioita, esimerkiksi valmistautumista työpäivään tai sitten isompia elämäntavoitteita. Oma erityinen osaamisalueeni on laulajan ja musiikkipedagogin työn henkiset haasteet. Tarjoan mentaalivalmennusta sekä musiikinharrastajalle että ammattimuusikolle ja yhdistän asiakkaan tarpeen mukaan coachingin ja mentaalivalmennuksen välineitä. 

Muut PALVELUT

Esiintymisvalmennus

Puhutko usein julkisissa tilaisuuksissa ja kaipaisit tukea ja valmennusta esiintymiseen?
Miten opit viihtymään lavalla?
Esiintymisvalmennus on tapa löytää työkaluja omaan esiintyjärooliin.

Äänivalmennus äänityöläisille - ota oma ääni käyttöön

Käytätkö puheääntäsi paljon työssä?
Väsyykö äänesi arjen keskellä?
Ääni on ”sielun peili” – ota käyttöön omat resurssisi ja työkalut ja luo edellytykset äänellesi arjen haasteissa.

ruotsia käytännössä

Haluatko panostaa sujuvaan ruotsinkieleen? Opi käytännön ruotsia suomenruotsalaisen valmentajan kanssa. Löydä oma itsesi ruotsiksi ja laajenna mahdollisuutesi toimia ammatissa ja ihmissuhteissa.

Varaa online tai live aika Porvoo-Loviisa-Helsinki-Espoo-akselilla tai sopimuksen mukaan.

ESPOO https://akupunktioklinikka.com/fi/

PORVOO https://www.kymppihoitola.com/

Varaa introaika maksuttomaan 30 minuutin tapaamiseen

Turvakoodi:
security code
Syötä turvakoodi:

Varaa!

Tehdään unelmistasi totta!