Siirry suoraan sisältöön

Johanna Lönnfors Coaching

Kiitos 2022! Tervetuloa 2023!

  • tehnyt

Portti aukeaa uuteen vuoteen ja moni meistä skannaa läpi kuluneen vuoden muistoja. Minulla on tapana katsoa läpi paperikalenteriani ja muistella ja maistella mitä tulee eteen. Koko paletti elämän värejä näkyy siinä, suruja ja pettymyksiä ja oppimista ja samalla nousee esille paljon juhlimisen aiheita ja iloa. Olen silti kiitollinen kaikin tavoin mullistavasta kuluneesta vuodesta joka on jättänyt jäljensä meissä kaikissa. Meitä on koeteltu eri tavoin rankastikin ja osa haavoista ovat edelleen auki, toisiin on muodostunut rupi ja toiset haavat ovat jo parantuneet antamaan tilaa uudelle elämälle josta ehkä vielä näkyy vain pieni osa tässä vaiheessa. Elämä muuttuu ja se aivan varmaa.

Nyt on aika toivoa ja unelmoida ja asettaa ihania tavoitteita uudelle vuodelle! Kiitos 2022! Tervetuloa 2023!

Avaimet vuodelle 2023

Minkälaisia avaimia sinulla on uudelle vuodelle 2023?

Kannatko vielä taakkaa joka estää sinua heittäytymästä uuteen seikkailuun tai estääkö sinua joku asia näkemästä selkeästi? Vaivaako sinua joku asia sen verran että se vie tilaa uusilta asioilta ja vapaudelta?

Vuodenvaihe on otollinen aika siivota nurkkia ja kohdata epämukaviakin asioita jotta uudelle on tilaa. Mielen villakoirat vievät paljon tilaa ja niitä on hyvä nähdä ja kohdata etteivät valtaa koko taloa niin kuin Muumitalon kasvit. Sinä päätät itse mitä kannat mukanasi. Mikä on se mindset jonka sinä valitset ja millä intentiolla ja asenteella avaat portin uuteen vuoteen 2023? Mikä on sinulle tärkeätä ja mihin sinä haluat laittaa energiaa ja voimavarasi?

Ota oma elämäsi haltuun

Elämän merkitys on luoda merkityksellisyyttä. Joskus pelkäämme ottaa sitä tilaa mitä tarvitsemme itsellemme. Joskus löytyy joku syy siihen miksi ei uskalla olla oma itsensä. Miten sitä voi muuttaa?

Millä tavalla sinä voit aloittaa uutta vuotta niin että pidät huolta itsestäsi ja tarpeistasi vielä paremmin niin että myös näytät sen muille? Välillä sanomme joo vaikka haluaisimme sanoa ei niin että se mahdollistaisi että voisimme sanoa joo jollekin toiselle asialle. Joskus syntyy konflikteja ihmissuhteissa kun olemme rehellisiä itsellemme ja otamme sen verran tilaa mitä tarvitsemme asettaen rajoja. Miten ratkaiset konflikteja joita syntyy kun kannat huolta rehellisyydesta itseäsi kohtaan? Rakentava vuorovaikutus antaa työkaluja meille niin että opimme pitämään huolta tarpeistamme ja samalla huomioida muita kanssaihmisiä. Olemmehan kuitenkin molemminpuolisesti riippuvaisia toisistamme tässä maailmassa. Coaching auttaa sinua treenaamaan henkisiä muskeleita ja ottamaan elämäsi haltuun ja elää täysillä! Sinä voit luoda omannäköisen arjen josta ei ole pakko paeta.

Toivotan sinulle kaikkea hyvää ja paljon valoa uuteen vuoteen 2023!

Johanna

Johanna Lönnfors Coaching

Vuorovaikutus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *